• Kaca tembok kantor supplier leyuran

    Kaca tembok kantor supplier leyuran

    Urang ngarancang, nyadiakeun hardware kaca keur aplikasi komérsial
  • panto adat pull handles produsén

    panto adat pull handles produsén

    adat handles pikeun hotel, gedong, imah jsb
  • Mandi Door Hinges

    Mandi Door Hinges

    Padet diimpor Kuningan, nikel Chrome plated, Ngoper uji asin semprot, Double Aksi Spring, Otomatis deukeut.
  • Kaca Door Hinges

    Kaca Door Hinges

    gelar 90, gelar 135, gelar 180, 360 gelar option.Wall ka kaca, kaca ka kaca, pilihan adjustable.

Adat handles panto pull

Di Bavoi Glass Systems kami gaduh kamampuan pikeun ngahasilkeun adat panto komérsial metot pikeun sakabéh panto kaca gaya urang. Kantun masihan kami desain cecekelan panto komérsial anjeun sareng kami bakal ngurus sésana. Tarikan komérsial khusus Bavoi bakal nawiskeun sentuhan anu elegan sareng unik kana sistem panto lawang anjeun. Tarikan adat kami sayogi dina rupa-rupa hasil, warna campuran, diaméter, ukuran, sareng bentuk. Darajat kasusah tina narik custom teu masalah pikeun Bavoi. Bentuk melengkung, S-bentuk, Tubular, atanapi Geometris…kami bakal nampi tangtangan éta!

Ngonci tangga metot

Urang ngahasilkeun sagala jinis Format ageung Ngonci tangga metot (LFIC), Format Leutik tumerapna tangga metot (SFIC), silinder Éropa, Cina Silinder pikeun Amérika, Eropa, wétan Tengah, Asia pasar. The metot tumerapna tiasa ngadamel di aluminium, stainless steel, bahan kuningan. 5 waktos dinten pangiriman, 5 taun kualitas jaminan.

Kaca Door Hinges

Bahanna tina Kaca Door Hinges nyaéta kuningan padet Korea. Kami tiasa ngadamel sagala rupi bérés pikeun paménta anjeun, sapertos Nikel dilapis, Chrome Plated, P&L, S&L, PVD, Gold plated. Kami gaduh buleud, seukeut, alun-alun, sagi opat sareng desain.

Mandi Door Hinges

nu Mandi Door hinges nyaeta cocog pikeun 8-12mm kandel jeung 800mm rupa. panto bakal secara otomatis lamun keur ditutup ka kira 25 degrees.It dipaké pikeun nyambungkeun tembok jeung kaca atawa kaca jeung kaca. Cai mibanda pilihan adjustable atawa fléksibel.