Ngalahake narik kayu

Ngalahake narik kayu

gagang kayu kanggo pabrik lawang
gagang kayu kanggo pabrik lawang
kayu narik lan push bar sing digawe saka veneers kayu atos dyed pilih sing impregnated karo resin lan laminated ngasilaken unsur kayu ngalangi awet kuwat. Kaya ing alam, saben wis tondho unik lan sipat. Solid penggedhe lan stainless steel soyo tambah postingan nyedhiyani kekuatan lampiran lan kontras prasaja. Kasedhiya ing 3 dhiameter lan macem-macem tebih.
pabrik gagang pintu kayu
pabrik gagang pintu kayu
We nggabungke anget alluring kayu karo kekuatan ditandingi tembaga ngalangi lan stainless steel. Nyekethem kayu banget awet kasusun saka pilih veneers kayu atos dyed impregnated karo resin lan laminated kanggo gawé sawijining unsur kayu ngalangi awet kuwat. Ing lumahing gripping ngrasa rodok anget kanggo tutul saka narik adhedhasar logam. A macem-macem ekosistem kayu alam kasedhiya ing dhaftar khusus.