Towel Bar

Salah sawijining perkara sing mesthi ora ilang ing jedhing yaiku bar andhuk. Akeh wong sing isih seneng batang andhuk. Ana andhuk sing luwih apik sing bisa mbantu sampeyan nyelehake andhuk. Mula, kabeh wong isih kudu milih pilihan bahan andhuk.
Apa bahan bar andhuk sing apik? Klasifikasi bahan bar andhuk
1. Bahan rak andhuk toilet: bahan sing umum digunakake kanggo rak andhuk ware saniter utamane stainless steel lan tembaga. Saiki, aluminium (paduan aluminium), wesi, seng, plastik, lsp uga digunakake. Macem-macem bahan dipérang dadi pirang-pirang seri. "Priksa manual hardware." Rak andhuk kamar mandhi sing luwih apik? Yen dibandhingake, kekuatan baja tahan karat ing antarane bahan-bahan ing ndhuwur luwih apik.
2. Struktur rak andhuk kamar mandhi: Akeh jinis rak andhuk jamban ing pasar jedhing. Sing umum yaiku lapisan siji, multi-lapisan, siji-bar, multi-bar, ditutup ing salah sawijining pucuk, ditutup ing loro-lorone, jarak tetep, Tipe sing bisa dipindhah, jinis sekrup, jinis cangkir sedhot, cangkir sedhot tetep diinstal, jinis pancing lan akeh desain struktural liyane. Rak andhuk kamar mandhi sing luwih apik? Yen dibandhingake, jinis tertutup siji-mburi luwih gampang dijupuk lan digantung tinimbang jinis tertutup loro-end, utamane yen struktur multi-bar duwe kaluwihan sing luwih jelas.
3. Gaya lan teknologi rak andhuk jedhing: Nalika konsumen ngupayakake individualisasi dadi luwih jelas, gaya rak andhuk jedhing dadi saya akeh, lan akeh teknologi canggih khusus uga wis wiwit ditrapake ing produksi aksesoris hardware jedhing. Rak andhuk kamar mandi diproses dadi macem-macem efek liwat macem-macem proses kanggo nyukupi kabutuhan saben konsumen.

satin finish padusan kaca lawang narik nangani
satin finish padusan kaca lawang narik nangani
lawang padusan andhuk bar Produsèn kanggo jedhing [BH-021, BH-022]
padusan lawang narik nangani andhuk bar
padusan lawang narik nangani andhuk bar
andhuk bar baja Produsèn stainless kanggo jedhing [BH-017, BH-018, BH-019, BH-020]
pabrik gagang lawang pancuran
pabrik gagang lawang pancuran
Jedhing andhuk bar Produsèn kanggo pintu kaca [BH-013, BH-014, BH-015, BH-016]
pabrik gagang pancuran
pabrik gagang pancuran
baja jedhing stainless narik nangani Produsèn [BH-010, BH-011, BH-012, BH-004]
ngusapake padusan lawang narik nangani
ngusapake padusan lawang narik nangani
Jedhing narik nangani Produsèn kanggo lawang padusan [BH-001, BH-002, BH-008, BH-009]
tombol lawang padusan siji sisih
tombol lawang padusan siji sisih
Kaca lawang Shower kenop narik supplier kanggo jedhing [DK101,102,103]