baja selaras Ngalahake narik stainless

pabrik gagang pintu industri
pabrik gagang pintu industri
Klompok BV kasusun saka narik digawe saka sawetara ukuran saka warata lan persegi dowo bar stock utawa Manganese. Narik cast Fitur area bleger ing ngisor genggeman kanggo aran tinggi nyaman. Narik digawe saka Simpenan bar kasedhiya ing sembarang dawa supaya. A macem-macem gedhe saka garis, rod, lan ukuran pipe sing bek supaya designs alternatif bisa siap digawe.
pabrik gagang pintu stainless steel
pabrik gagang pintu stainless steel
Genggeman wangun oval kita sesuai bleger alam tangan, mesthi standar comfort ing kanggo pangguna. Desain wis complimented dening kiriman soyo tambah shaped oval. Narik kasedhiya ing tebih dhuwur biasa lan lengkap. Ing push bar fitur pipe oval prakteke dipanggonke kanggo mbabarake lumahing meksa nindakake perkara sing godhongé amba. Kasedhiya ing loro ukuran salib bagean, oval narik lan push bar sing hardware lawang paling ergonomically bener.
pabrik gagang pintu kuningan antik
pabrik gagang pintu kuningan antik
Nyaman lan atraktif 3 / 4 "x 1-1 / 2" wangun oval warata cumawis karo telung gaya saka kiriman soyo tambah lan ing versi lengkap-dawa. kuat, wangun ayu iki nggawe narik ayu lan kasedhiya karo tutup kulit. Flat oval nggabungke ergonomics saka oval bener karo garis Potong saka bunder dhowo persegi.
gagang narik lawang khusus
gagang narik lawang khusus
Tau wiwit ditemokaké kalkulus dening Sir Isaac Newton lan Gottfried Leibniz ing abad 17th, wong wis fascinated karo bangunan saka lumahing mlengkung pas. We sing semangat kanggo mbangun narik sudhut mlengkung sampeyan envision. Pilih saka manéka standar sing dituduhake ing kene ing diameteripun 1-1 / 4 utawa ngirim lukisan dhewe.
push pull gagang lawang pabrik
push pull gagang lawang pabrik
The BV MariTek Koleksi desain Versatile sing ngutangi dhewe kanggo lingkungan kontemporer utawa tradisional gumantung pilihan Rampung. Sawijining Gamelan, genggeman tinggi iku nyenengke kanggo tutul lan ana karo rong gaya post beda. Digawe saka kuningan cast ngalangi, lawang iki narik teka ing 7 finish arsitektur lan pertunjukan kualitas lan kekiatan nyana saka BV.
pabrik gagang tembaga
pabrik gagang tembaga
Klompok desain fluted ngompliti bahan alur ing fashion kontemporer unmatched. Aba visual ing push bar iku subtle nanging efektif ing nuduhake kang sisih lawang bandhulan mbukak. Kasedhiya ing 3 dhiameter narik lan 2 push bar dhiameter ing macem-macem tebih lan finish.