PVC Segel

Apa fungsi segel PVC kamar mandhi

1. Strip karet minangka bagean penting ing kamar mandhi. Sampeyan kudu dingerteni manawa fungsine utamane kanggo nglindhungi gelas, nanging uga kanggo nyegah gelas tabrakan karo ledakan awake lan efek anti banyu. Saiki bahan tali karet ing pasar umume dipérang dadi PVC, EVA, lsp. Lsp. Amarga sifat sing beda kalorone, bisa diarani fungsine uga beda. Kualitas tali karet utamane ana ing kualitas bahan baku lan kontrol proses sajrone diproses. Saiki strip segel PVC paling apik ing pasar domestik yaiku strip segel EVA PVC, amarga prestasine ora bakal owah amarga perubahan iklim. Yen musim panas utawa mangsa adhem, kinerja bisa dijamin ora bakal owah.

2. Posisi strip segel PVC sing beda ing kamar mandhi duwe efek sing beda, kayata strip segel PVC organ, strip segel PVC sing ora dipasang, lan strip segel PVC anti banyu. Strip karet anti banyu umume ana ing panggonan kayata bahan ukur lan rel ngisor. Strip karet duwe sifat tarik sing apik, lan uga tahan kompresi, sing bisa njamin kecocokan sampurna karo tembok lan permukaan dhasar watu lan gelas, supaya ora kena. Lem kaca uga anti banyu, sing apik, ramah lingkungan lan sehat.

segel padusan kanggo lawang kaca
segel padusan kanggo lawang kaca
Bavoi Magnetic PVC segel 90 derajat 135 derajat, 180 derajat fungsi kandhang Pancuran: jupukake banyu saka kamar mandhi lan garing. Bahan: PVC, PE lsp Pilihan dawa: 2000mm, 2200mm, 2300mm, 2500mm utawa ukuran kustom kekandelan Kaca: 6,8,10,12mm lsp Pilihan rampung: putih, ireng, lsp. Jinis lawang: Pintu kaca, lawang jedhing lsp. Logo: logo sampeyan utawa ora prelu. Kode produk katalog: TSS-A008A, TSS-A008A, TSS-A008B, TSS-A008C Pangiriman liwat: UPS, DHL, Pangiriman segara lsp. Quantum minium: 1 pc Cathetan liyane: Umume bobot segel pavc bavoi kira-kira lan durung diverifikasi . Yen bobote bobot sing dibutuhake, iku mung kanggo netepake ongkos kirim lan kudu ngrampungake pesenan. Sampeyan luwih becik hubungi Layanan Pelanggan Bavoi.
segel lawang padusan frameless lan nyapu
segel lawang padusan frameless lan nyapu
Magnetic Translucent Produsèn sealing Strip [TSS-008A, 008B, 008C]
segel pvc khusus
segel pvc khusus
Sejatine fungsi tutup kamar mandi: Mbukak banyu saka kamar mandhi lan garing. Bahan: PVC, PE lsp. Panjang pilihan: 2000mm, 2200mm, 2300mm, 2500mm utawa ukuran kustom sampeyan Kandel kaca: 6,8,10,12mm dll Pilihan rampung: putih, ireng, lan liya-liyane Jinis lawang: Pintu kaca, lawang shower uga liyane Logo: logo sampeyan utawa ora prelu. Kode produk katalog: TSS-015, TSS-016, TSS-019 Pangiriman liwat: UPS, DHL lsp. Jumlah minium: 1 pc Cathetan liyane: Umume bobot segel pavc bavoi kira-kira lan durung diverifikasi. Yen bobote bobot sing dibutuhake, iku mung kanggo netepake ongkos kirim lan kudu ngrampungake pesenan. Sampeyan luwih becik hubungi Layanan Pelanggan Bavoi.
"seal karet pvc kab
"seal karet pvc kab
Jedhing Translucent sealing Produsèn Strip [TSS-011B, 013,014]
"seal pintu pvc kab
"seal pintu pvc kab
Jedhing Translucent sealing Produsèn Strip [TSS-010,011,011A]
supplier segel pvc
supplier segel pvc
Translucent sealing Strip supplier kanggo kaca 6-12MM [TSS-006,007,009,009A]