Ngunci andha narik

 

Bavoi Brushed stainless steel Ngunci tangga narik pabrik
Bahan: 304s / s, 316s / s
Pilihan dawa: 24 ″, 60 ″, 72 ″, 84 ″ utawa ukuran khusus sampeyan
Pilihan diameter: 25mm, 32mm, 35mm lsp
Pilihan rampung: Sikat stainless, Satin, Polesan, Matt ireng, Emas lsp.
Ngunci andha narik jinis silinder: American Cilik format silinder, Amérika Gedhe format silinder, Eropah silinder, Cina silinder etc.
(Kunci sing paling populer yaiku silinder Rim 7 pin kanthi inti sing bisa diganti, gampang diganti karo duweke sampeyan utawa ganti nganggo sing anyar. Yen sampeyan duwe desain dhewe, sampeyan bisa ngubungi kita, bakal menehi tarikan sing cocog karo silinder.)
Jinis lawang: lawang kaca, lawang logam, lawang kayu lsp.
Lancip lawang: 12mm - 100mm (wenehake ketebalan detail nalika pesen)
Logo: logo sampeyan utawa ora prelu.
Kode produk katalog:
Pangiriman liwat: UPS, DHL lsp.
Quantum minium: 1 Set

Cathetan liyane: Umume bobot undakan kunci ngunci kira-kira lan ora diverifikasi. Yen bobote bobot sing dibutuhake, iku mung kanggo netepake ongkos kirim lan kudu ngrampungake pesenan. Sampeyan luwih becik hubungi Layanan Pelanggan Bavoi.

matt ireng Ngunci andha narik
matt ireng Ngunci andha narik
Tangga penguncian Bavoi 60 "622 matt ireng kanthi tali 7 pin kanggo lawang kayu
stainless steel Ngunci andha narik
stainless steel Ngunci andha narik
Bavoi PHL109 stainless steel ndhuwur lan ngisor narik undakan tangga
Polesan ngunci andha narik
Polesan ngunci andha narik
Tangga penguncian Bavoi 82 "Polesan narik gagang pabrik
andha ngunci ngisor narik
andha ngunci ngisor narik
Bavoi PHL113 60 "tangga ngunci ngisor narik gagang kanggo sistem Kunci lawang kayu: ngunci ngisor, puteran jempol. Bahan: 304s / s, 316s / s Pilihan Panjang: 24", 60 ", 72", 84 "utawa opsi Diameter ukuran khusus sampeyan : 25mm, 32mm, 35mm lsp Rampung pilihan: Disikat stainless, Satin, Polesan, Matt ireng, Emas lsp.
ngunci andha narik Produsèn
ngunci andha narik Produsèn
SFIC LFIC Ngunci andha narik nangani Produsèn China
ngunci andha narik pabrik
ngunci andha narik pabrik
Tangga penguncian segitiga Bavoi 55 "Tarik undhak-undhakan kunci Triangular narik pabrik China. Tarik Ladder Locking Triangular anyar duwe mekanisme kunci deadbolt sing didhelikake kanthi 43-5 / 16" (1100 mm) ing sadhuwure lantai. Ora prelu ditekuk, cukup nguripake tombol utawa jempol sing ana ing dhuwur sing nyaman ing ndhuwur lantai sing wis rampung kanggo ngunci utawa mbukak kunci lawang. Tarik Ladder Locking iki kanggo digunakake nganggo lawang kaca sing digawe saka 3/8 "nganti 1/2" (10 nganti 12 mm) kaca tempered sing kenthel. Mung ngunci lantai, lan kasedhiya nganggo stainless steel sing disikat.