Ngalahake kulit narik

pabrik gagang kulit
pabrik gagang kulit
Kita grup expertly cekap lan kulit sewn cumawis wonten ing gaya Lebokake flush. Ing garis resik saka model iki nggawe desain klasik ditampilake ing kene ireng Inggris kendhali kulit. kulit mathuk rapi menyang lumahing saka nyekethem logam nyediakake transisi Gamelan kanggo ends ngalangi logam lan aran nyaman saka kulit asli. Saiki kasedhiya ing loro Inggris kendhali lan kulit Upholstery ing macem-macem werna.
pabrik gagang kebungkus kulit
pabrik gagang kebungkus kulit
Gamelan awet Inggris kendhali kulit lan sarung tangan Upholstery alus kulit kita kasedhiya ing oval lan warata wangun oval ergonomically disetujui kita narik. Kita wis narik ing loro ukuran dhuwur standar lan lengkap. Kulit opsi bungkusan kalebu Lebokake sebagean lan lengkap.
pabrik gagang lawang kulit
pabrik gagang lawang kulit
kulit kain buntel narik kebungkus kasedhiya ing sakcara lan nutup kerugian versi kanggo terus bolt lan ungkur-ungkuran soyo tambah. Kita nggunakake 3 kanggo 4 ons Chrome tanned kulit kang tightly kebungkus lan rapi sewn bebarengan mburi. sarung tangan kulit alus iki cocog kanggo aplikasi interior. materi Door narik cumawis tembaga, tembaga lan stainless steel.
Buntel Kulit GeoMetek
Buntel Kulit GeoMetek
Buntel Kulit narik lawang sing apik digawe lan digunakake 3 kanggo 4 kulit ons. kulit wis tightly kebungkus lan rapi sewn ing mburi. Yen sampeyan are looking for soko unik nyuwun jahitan mbalikke ... Utas ayu bakal katampil ing ngarep! Ana rong werna standar kulit kanggo milih saka utawa Semesta saka opsi werna adat kanggo cocog interior sembarang.
Ngalahake kulit narik
Ngalahake kulit narik
kendhali kulit Inggris narik kebungkus kasedhiya ing sakcara lan nutup kerugian versi kanggo terus bolt lan ungkur-ungkuran soyo tambah. Kita nggunakake 8 ons tangan colored sayur-sayuran tanned Inggris kendhali kulit kang tightly kebungkus lan rapi sewn bebarengan mburi. Biasane digunakake kanggo Saddles lan produk ingkang nitih turangga, kulit awet Gamelan iki cocok kanggo loro aplikasi interior lan njaba. Door materi basa narik cumawis tembaga, tembaga lan aluminium uga stainless steel.