Floor trap grating

Saluran lantai minangka antarmuka sing penting sing nyambungake sistem pipa got lan lemah njero ruangan. Minangka bagean penting saka sistem got ing omah, kinerjane langsung mengaruhi kualitas udara njero ruangan lan penting banget kanggo ngontrol ambu ing jedhing. Ngleksanakake "pembuangan lantai" standar nasional (GB / T 27710-2011).

Floor drain trap Produsen
Floor drain trap Produsen
Solid Kuningan Floor Trap grating Produsen [FTG-507SS, 308BR, 305BR, 303BR]
trap lantai karo grating
trap lantai karo grating
Stainless steel Floor Trap grating Produsen [FTG-503SS, 504SS, 505SS, 506SS]
Pabrik Grating Floor Trap
Pabrik Grating Floor Trap
Stainless steel Floor Trap grating Produsen [FTG-203SS, 204SS, 501SS, 502SS]