Door Nyedhaki

Lawang sing cedhak yaiku piranti hidrolik kaya musim semi ing endhas lawang. Nalika lawang dibukak, bisa dikompres lan diluncurake kanthi otomatis nutup lawang. Tumindak kaya lawang spring lan bisa mesthekake manawa lawang dibukak kanthi akurat lan tepat wektu kanggo posisi awal. .
Pentinge lawang sing luwih cedhak ora mung nutup lawang kanthi otomatis, nanging uga kanggo nglindhungi bingkai lan awak lawang (nutup alus). Sing luwih penting, lawang sing cedhak wis dadi bagean penting saka manajemen cerdas bangunan modern.

Stainless steel Door closer tutup
Stainless steel Door closer tutup
Produsèn tutup stainless steel Door nyedhaki China pabrik [DCC-005,006,007,008]
Produsen tutup cedhak
Produsen tutup cedhak
Door Produsèn tutup nyedhaki China pabrik [DCC-001,002,003,004]
Door closer Produsen China
Door closer Produsen China
Door Produsèn nyedhaki China pabrik kanggo pintu kaca [DC-004,005,006]
Door closer Pabrik China
Door closer Pabrik China
Door nyedhaki Produsèn pabrik kanggo pintu kaca [DC-001,002,003]