Kuningan Aluminium selaras narik

pabrik gagang emas
pabrik gagang emas
Iki narik matak lan logam nglukis push piring - gaya tradisional narik lan piring, nanging digawe kanggo standar kualitas komersial. materi ngukur abot lan kualitas dhuwur Manganese minangka basis kanggo klompok iki. Pilih saka macem-macem finish.
modern lawang ngarep nangani pabrik
modern lawang ngarep nangani pabrik
Klompok BV kalebu iki designs mlengkung anggun sing aran apik padha katon. Cast in Kuningan lan tembaga, padha kasedhiya ing macem-macem finish.
pabrik gagang lawang ireng modern
pabrik gagang lawang ireng modern
The BV NT narik bakal ngadeg metu ing lawang colored cahya kanggo identitas cepet lan statement ditandingi. Awet ireng hard grip jas anodized bakal pujian akeh rencana desain lan iku Rampung narik kawigaten ing dhewe. Pilih saka Uploaded mbedakake finish kanggo kiriman soyo tambah. Kasedhiya ing 3 dhiameter lan macem-macem tebih.
lawang nangani ireng pabrik China
lawang nangani ireng pabrik China
The dadi, luster durung subtle saka satin ireng hard genggeman jas anodized aluminium ndadekake kontras striking kanggo Rampung milih saka bagean mburi. We nuduhake mirror polesan stainless steel, nanging akeh finish alternatif kasedhiya. desain milutaken iki uga praktis amarga kekiatan lan visibilitas dhuwur. Kasedhiya ing 3 dhiameter lan macem-macem tebih.
pabrik gagang lawang emas disapu
pabrik gagang lawang emas disapu
Nggawe narik unik dening nggabungke samubarang gaya genggeman 5 karo salah siji saka 4 gaya finial. Grips kasedhiya ing 3 / 4 "diameteripun karo 6" tengah kanggo centro lan 1 "diameteripun karo 10" tengah kanggo centro karo finials ukuran jumbuh ing kabeh designs. tebih standar ditampilake, nanging dawane adat sing siap kasedhiya. Tambah piring basa kanggo fitur ekstra hiasan. Iki gaya tradisional incorporate sistem sing soyo tambah kualitas komersial sing bakal keno lalu lintas abot.