Babagan kita | Produsen Hardware Kaca |

Babagan Kita | Pabrik Hardware Kaca | Engsel Pintu Pancuran

Pabrik Hardware Bavoi didegaké ing taun 2001, dununge ing Jiangmen, Guangdong, China.
Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing manufaktur hardware kaca hinges padusan lawang, hinges pintu kaca, clip kaca, kaca penjepit, sistem pintu geser pancuran, kunci tangga, kunci kaca, sistem penghubung kaca, pintu kamar mandi dan tombol dari perusahaan pintu industri, grip bar, patch patch, spring spring, pegangan baja tahan karat lsp kanggo perusahaan gedhe ing saindenging jagad. Produk kita diekspor menyang Eropa, Afrika Selatan, Amerika, Timur Tengah lsp.
We kudu prabédan kita wholesale liyane.
1. We wis majeng mesin perkakas.
2. We ngimpor mentahan materi kualitas saka Korea.
3. Kita nawakake gerakan sing ketat, dadi kabeh klien lan kabeh korespondensi sampeyan dijaga kanthi aman.
4. We kudu kontrol kualitas sistem tanggungan banget ketat.
5. Rampung engsel lawang padusan, engsel lawang kaca, klip kaca, penjepit kaca dilapisi nikel, matt ireng, berlapis krom, emas lsp. 
6. proudcts kita bisa pass testing semprotan uyah, testing asam etc.
7. Bahane yaiku 59 tembaga tembaga, 304 stainless steel, 316 stainless steel, aluminium lsp.
8. Kita duwe atusan desain kanggo engsel lawang padusan, engsel lawang kaca.
9. produk kita bisa tetep nggunakake liwat 5-10 taun.
10. Kita duwe hubungan apik karo agen pangiriman lan bisa nyedhiyakake solusi layanan lan pengiriman paling apik.
11. Kita bisa nindakake OEM / ODM kanggo sampeyan utawa sampeyan bisa ngedol kita account ing lokasi.

Pabrik gambar: