Kamar mandi minangka wilayah sing luwih khas, lan ora bisa dipisahake saka urip kita. Amarga asring nggunakake jedhing kulawarga, hardware jedhing kudu tahan macem-macem tantangan kayata suhu dhuwur lan asor dhuwur. Mulane, tuku aksesoris hardware jedhing bakal langsung mengaruhi urip kita. Editor ing ngisor iki bakal nerangake sampeyan apa .. maca liyane →

Apa pegangan stainless steel apik? Sing diarani kontras yaiku celah. Sadurunge njawab pitakonan apa pegangan tangan stainless steel apik utawa ora, ayo mbandhingake stainless steel karo kayu padhet , wesi tempa, lan liya-liyane. Pegangan tangan stainless steel digawe saka stainless steel, sing nduweni ciri reresik prasaja, ora teyeng, instalasi gampang, apik. .. maca liyane →

25 Feb 2022
Februari 25, 2022

Carane njaga jedhing grip bar

0 Komentar

Carane njaga bar grip jedhing(1) Jendhela tansah mbukak: Kembangake pakulinan mbukak lawang lan jendhela kanthi kerep, sing ora mung nyegah hawa ing kamar mandi, nanging uga bisa mbantu kesehatan kulawarga lan nyerep hawa seger.(2) Kerep ngusap: Lumahing sandaran tangan jedhing kudu diusap nganggo katun alus. maca liyane →

25 Feb 2022
Februari 25, 2022

Metode pemasangan kunci pintu kaca.

0 Komentar

Metode pemasangan kunci pintu kacaLawang kaca saiki umume lawang kaca tanpa bingkai. Yen sampeyan pengin nginstal kunci kaca ing lawang kaca tanpa bingkai, sampeyan kudu nggunakake kunci lawang khusus. Kunci normal angel dipasang ing lawang kaca. Malah yen sawetara kunci lawang kaca bisa diinstal, iku bakal mengaruhi ... maca liyane →

Titik kunci saka seleksi saluran lantai1) Standar CJ / T 186-2003 mung ditrapake kanggo grating jebakan lantai sing digunakake ing bangunan industri lan sipil umum. Ora ditrapake kanggo papan khusus kayata grating anti-gelombang kanggo proyek pertahanan udara sipil lan grating tahan bledosan kanggo perusahaan petrokimia. Kanggo grating ing panggonan khusus, saliyane kanggo referring kanggo.. maca liyane →