• Kaca tembok kantor supplier solusi

    Kaca tembok kantor supplier solusi

    We desain, sumber hardware kaca kanggo aplikasi komersial
  • lawang Custom narik Ngalahake Produsèn

    lawang Custom narik Ngalahake Produsèn

    adat Ngalahake kanggo hotel, bangunan, house etc.
  • Ne Door Hinges

    Ne Door Hinges

    Solid Diimpor Kuningan, Nikel Chrome dilapisi, Passing testing Salty semprotan, Double Tindakan Spring, otomatis cedhak.
  • Kaca Pintu Hinges

    Kaca Pintu Hinges

    jurusan 90, jurusan 135, jurusan 180, 360 jurusan option.Wall kanggo kaca, kaca kanggo kaca, pilihan luwes.

Ngalahake narik lawang Custom

Ing Bavoi Glass Systems, kita duwe kemampuan kanggo nggawe adat lawang komersial narik kanggo kabeh lawang kaca kabeh gaya kita. Cukup nyedhiyakake desain gagang lawang komersial lan kita bakal ngurus liyane. Tarik komersial khusus Bavoi bakal menehi sentuhan elegan lan unik kanggo sistem lawang mlebu sampeyan. Tarik khusus kita kasedhiya ing macem-macem finish, warna campuran, diameter, ukuran, lan wujud. Tingkat kangelan saka adat narik ora masalah kanggo Bavoi. Wangun mlengkung, S-shaped, Tubular, utawa Geometris…kita bakal nampa tantangan!

Ngunci andha narik

Kita gawé kabeh jinis Format Gedhe ngunci andha narik (LFIC), Tangga ngunci ukuran cilik (SFIC), silinder Eropa, Cylinder Cina kanggo Amerika, Eropa, Timur Tengah, lan pasar Asia. Tarik ngunci bisa digawe ing aluminium, stainless steel, bahan kuningan. 5 days delivery time, 5 years garansi kualitas.

Kaca Pintu Hinges

Ing materi saka Kaca Pintu Hinges Kuningan padhet. Kita bisa ngrampungake kabeh jinis panjaluk sampeyan, kayata Nikel berlapis, Chrome Plated, P&L, S&L, PVD, Plated Gold. Kita duwe desain bunder, landhep, persegi, persegi dowo dll.

Ne Door Hinges

The Ne Door hinges cocok kanggo 8-12mm nglukis lan 800mm sudhut. lawang bakal ditutup kanthi otomatis nalika kang ditutup kanggo babagan 25 degrees.It digunakake kanggo nyambungake wall lan kaca utawa kaca lan kaca. Wis pilihan luwes utawa fleksibel.