• Kaca tembok kantor supplier leyuran

    Kaca tembok kantor supplier leyuran

    Urang ngarancang, nyadiakeun hardware kaca keur aplikasi komérsial
  • panto adat pull handles produsén

    panto adat pull handles produsén

    adat handles pikeun hotel, gedong, imah jsb
  • Mandi Door Hinges

    Mandi Door Hinges

    Padet diimpor Kuningan, nikel Chrome plated, Ngoper uji asin semprot, Double Aksi Spring, Otomatis deukeut.
  • Kaca Door Hinges

    Kaca Door Hinges

    gelar 90, gelar 135, gelar 180, 360 gelar option.Wall ka kaca, kaca ka kaca, pilihan adjustable.

Adat handles panto pull

Dina Bavoi Kaca Systems urang boga kamampuhan pikeun produsén adat panto komérsial metot keur sakabeh Sadaya panto gaya kaca urang. Kantun nyadiakeun urang jeung desain panto cecekelan komérsial jeung urang bakal ngurus sésana. Bavoi adat metot komérsial bakal nawarkeun hiji touch elegan jeung unik ka sistim panto lawang Anjeun. metot adat urang sadia di rupa-rupa rengse, dicampurkeun warna, diaméter, ukuran jeung wangun. Darajat kasulitan nu metot adat teu masalah keur Bavoi. Melengkung, S ngawangun, tubular atawa Geometri wangun ... urang gé narima tangtangan teh!

Ngonci tangga metot

Urang mawa stock dina rupa-rupa Format badag Ngonci tangga metot (LFIC) jeung Leutik Format Ngonci tangga metot (SFIC).
A komponén konci pikeun tim urang geus ngadidik jeung éféktif komunikasi ka klien urang, arsiték jeung installers, wincikan husus pertaining ka tumerapna tangga metot. Pikeun ngaleungitkeun perhatian jeung bingung kira-kira pilihan pikeun Format Leutik ditukeurkeun Core (SFIC) jeung Format badag ditukeurkeun Core (LFIC), urang geus standarisasi desain Ngonci tangga pull narima boh, jeung betah

Kaca Door Hinges

Bahanna tina Kaca Door Hinges nyaéta kuningan Korea padet. Urang bisa nyieun sagala rupa finish pikeun paménta anjeun, saperti nikel plated, Chrome Plated, P & L, S & L, PVD, Gold plated. Urang geus buleud, seukeut, square, sagi opat jsb desain.

Mandi Door Hinges

nu Mandi Door hinges nyaeta cocog pikeun 8-12mm kandel jeung 800mm rupa. panto bakal secara otomatis lamun keur ditutup ka kira 25 degrees.It dipaké pikeun nyambungkeun tembok jeung kaca atawa kaca jeung kaca. Cai mibanda pilihan adjustable atawa fléksibel.