• mur Zyra furnizuesi Glass zgjidhje

  mur Zyra furnizuesi Glass zgjidhje

  Ne projektimin, furnizimin me hardware qelqi për aplikim komercial
 • Custom dera pull trajton prodhues

  Custom dera pull trajton prodhues

  porosi trajton për hotel, ndërtesa, shtëpi etj
 • Dush derë varet

  Dush derë varet

  Tunxh të ngurta të importuara, nikel kromuar, Kalimi testimin llak kripur, Pranvera veprim të dyfishtë, automatikisht të ngushtë.
 • Glass Door varet

  Glass Door varet

  Shkallë 90, shkallë 135, shkallë 180, 360 shkallë option.Wall në xhami, qelqi në xhami, opsion rregullueshme.

Custom dera tërheq trajton

Në Bavoi Sistemet qelqi ne kemi aftësinë për prodhuesit porosi dera komerciale tërheq për të gjitha Të gjitha dyert tona xhami style. Thjesht na japin me komerciale dizajnit tuaj dera trajtuar dhe ne do të kujdeset për pjesën tjetër. Bavoi porosi tërheq komerciale do të ofrojë një kontakt elegant dhe unike në sistemin derën tuaj në hyrje. tërheq tona doganore janë në dispozicion në një shumëllojshmëri të përfundon, ngjyra të përziera, diametra, madhësive dhe formave. Shkalla e vështirësisë së tërheq doganore nuk është një problem për Bavoi. forma lakuar, S-formë, tuba apo gjeometrike ... ne do të pranojmë sfidën!

Bllokimi shkallë tërheq

Ne kryerjen e aksioneve në një shumëllojshmëri të format të madh mbyllje shkallë tërheq (LFIC) dhe të vogla shkallë Format mbyllje tërheq (SFIC).
Një komponent kyç për ekipin tonë ka qenë për të edukuar dhe në mënyrë efektive të komunikojnë me klientët tanë, arkitektët dhe instaluesit, të dhënat specifike kanë të bëjnë me mbyllje shkallë tërheq. Për të eliminuar shqetësim dhe konfuzion rreth zgjedhje për Formati Small këmbyeshëm Core (SFIC) dhe Formati i madh këmbyeshëm Core (LFIC), ne kemi standardizuar dizajnin mbyllje shkallë tërheq për të pranuar ose, me lehtësi

Glass Door varet

Materiali i Glass Door varet është prej bronzi të ngurta Korean. Ne mund të bëjë të gjitha llojet e përfundojë për kërkesën tuaj, të tilla si nikel kromuar, krom kromuar, P & L, S & L, PVD, Gold kromuar. Ne kemi rrumbullakët, të mprehtë, katror, ​​drejtkëndësh etj dizajn.

Dush derë varet

La Dush varet Door është i përshtatshëm për 8-12mm trasha dhe 800mm gjerë. Dera do të mbyllet automatikisht kur duke u mbyllur në rreth 25 degrees.It është përdorur për të lidhur në mur dhe qelqi ose qelqi dhe qelqi. Ajo ka mundësi rregullueshme apo fleksibël.