• Kaca tembok kantor supplier solusi

    Kaca tembok kantor supplier solusi

    We desain, sumber hardware kaca kanggo aplikasi komersial
  • lawang Custom narik Ngalahake Produsèn

    lawang Custom narik Ngalahake Produsèn

    adat Ngalahake kanggo hotel, bangunan, house etc.
  • Ne Door Hinges

    Ne Door Hinges

    Solid Diimpor Kuningan, Nikel Chrome dilapisi, Passing testing Salty semprotan, Double Tindakan Spring, otomatis cedhak.
  • Kaca Pintu Hinges

    Kaca Pintu Hinges

    jurusan 90, jurusan 135, jurusan 180, 360 jurusan option.Wall kanggo kaca, kaca kanggo kaca, pilihan luwes.

Ngalahake narik lawang Custom

Ing Bavoi Kaca Sistem kita duwe kemampuan kanggo Produsèn adat lawang komersial narik kanggo kabeh Kabeh lawang gaya kaca kita. Mung nyedhiyani kita karo desain lawang nangani komersial lan kita bakal njupuk care saka liyane. Bavoi adat narik komersial bakal kurban tutul elegan lan unik kanggo sistem lawang Panjenengan. narik adat kita kasedhiya ing macem-macem finish, mixed werna, dhiameter, ukuran lan manéka. Ing jurusan kang kangelan saka narik adat ora masalah kanggo Bavoi. Sudhut mlengkung, S-shaped, bentuk pipa utawa geometris manéka ... kita bakal nampa tantangan!

Ngunci andha narik

We nindakake Simpenan ing macem-macem Format Gedhe ngunci andha narik (LFIC) lan Cilik Format ngunci andha narik (SFIC).
A komponèn tombol kanggo tim kita wis kanggo ngajari lan èfèktif komunikasi kanggo kita klien, arsitek lan installers, rincian tartamtu ngenani Ngunci andha narik. Kanggo ngilangke badhan lan kebingungan sak pilihanipun kanggo Format Cilik Interchangeable inti (SFIC) lan Format Gedhe Interchangeable inti (LFIC), kita wis standarisasi desain ngunci andha narik kanggo nampa salah siji, karo ease

Kaca Pintu Hinges

Ing materi saka Kaca Pintu Hinges iku Kuningan Korean ngalangi. Kita bisa nggawe kabeh jinis Rampung kanggo dikarepake, kayata Nikel dilapisi, Chrome dilapisi, P & L, S & L, PVD, Gold dilapisi. We kudu babak, cetha, kothak, persegi dowo etc desain.

Ne Door Hinges

The Ne Door hinges cocok kanggo 8-12mm nglukis lan 800mm sudhut. lawang bakal ditutup kanthi otomatis nalika kang ditutup kanggo babagan 25 degrees.It digunakake kanggo nyambungake wall lan kaca utawa kaca lan kaca. Wis pilihan luwes utawa fleksibel.